BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, May 31, 2011

baru pas join ni...agak2 kena tipu x nanti?



td ada org dtg ofis...perkenalkan diri dari Maya Warisan Sdn. Bhd., kt Melaka, n kerjasama dgn Tourism Malaysia utk promote Water Theme Park, Fun Theme Park, Beach, Island and Water Fall kt Malaysia ni...memula tu rasa xnak join sbb dah ikut Prestige Holiday punya...yg tu pun baru pakai sekali, cuma yg tu seumur hidup (tu pun klu xkena tipu la...sbb baca komen2 org ada yg kata kena tipu ngan co. ni) n lg satu, yg tu hubby yg join...mahal gile...RM399 klu xsilap...tp yg ni cuma RM39.90 utk 2thn setengah...pas tu klu nak renew boleh, xnak renew pun xkisah...katanya harga promosi la...klu x harganya RM215...tgk member ofis ni join, tergerak gak nak join...mana tau boleh guna satu hari nnt...budak2 kan suka g Theme Park...lagi satu hubby kan dah plan kata nak g Sabah end of this year...klu ada rezeki bolehla g sana...cuma check kt website co ni xde la mention psl Sabah...


hmm...baru je plan nak beli novel, xjadi lak sbb dah tertarik ngan kad keahlian ni...huhu...

4 comments:

Anonymous said...

salam..td pn ada budak dr maya wrsan dtg jgk..sama jgk offer yg dia kasi.. agak2 kita ni kena tipu ke x ???

nik penang

Anonymous said...

Saya dah 2kali renew..setakat ni ok alhamdulillah..hari cuti pun masih dapat diskaun guna kad maya..ok lah..sesuai dengan harganya..

pengguna kecewa said...

assalam...bru td ni dua org pompuan dr maya warisan jual kad maya...borak punya borak last2 terbeli gak d sebabkn tawaran hotel2.terus nk cari laman web syarikat tp dia kta tngah upgrade..pastu nak pastikn lg kita pn call hotel yg dlm senarai.tp....x semua hotel seperti yg djanjikn...kna tipu ke...huhuhu...

Nurul Ain Farahiyah said...

Sis mmg kna book awal or blh walk in je trus