BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, April 23, 2011

misi mencarik pakaian smart casual...huhu...

wah...tajuk entry best ni...tp boleh menyebabkan tuan punya blog dilanda masalah dan kepeningan...hahaha...pasal apa? pasal baju ni la...jabatan nak buat program bersama Dato' KP rabu ni...ye a, Dato' KP dah nak bersara dah, so ni kira meraikan la...hmm...pulak tu ditetapkan sume staf kena pakai pakaian smart casual...bertemakan biru lagi...sudahnya saya terpaksa meng'google' apa maksud n contoh baju smart casual tu...ye a, g keje biasa klu xpakai baju kurung pakai baju korporat...ni nak smart casual lak...bukan setakat google je, malah dah letak entry dlm FB tanya ke kengkwn contoh baju tu...

mlm td pas mkn KFC yg makin mahal n saiz makin kecik tu...singgah jap la kt Hari2...g tanya kt pekerja situ contoh baju tu...at last dpt gak la contoh bajunya...cuma malangnya bila tgk je bukan setakat xberkenan, malah xde saiz!!! hahaha...nmpk sgt la badanku makin beso ek...

so, sok akan menjalankan lagi misi mencari baju smart casual ni ngan mr. hubby...hmm...nak cari baju ni punya la pyh ek...tp bukan ke sepatutnya saya sibuk cr baju utk mc majlis ngan mb dulu? hahaha...

6 comments:

Anonymous said...

Aikkkk..asal jdk mc jek mesti kena beli baju baru kahh?? Dahsyat!! -anasaliza-

adam-arissa said...

ana : mana ada pernah beli baju baru utk mc weh, main larung je pakai apa yg ada...tp kan dah lebih setahun xbeli baju baru...org tgk mc ni asik pakai baju ni je...xde baju lain ke? (agaknya ni dialog diorg kot...hehe)

Anonymous said...

dating in johnson city http://loveepicentre.com/success_stories.php gay deaf dating sites

Anonymous said...

ebook free to kill a mockingbird http://audiobooksworld.co.uk/es/Qi-Li/m102438/ free poker ebook [url=http://audiobooksworld.co.uk/Steven-B-Karch-Ffflm/m120164/]supply chain management ebook[/url] you can heal your life ebook
[url=http://audiobooksworld.co.uk/it/Mechanism-of-the-heavens/p102426/][img]http://audiobooksworld.co.uk/image/2.gif[/img][/url]

Anonymous said...

wm168 wirelesslan software driver download http://buyoemsoftware.co.uk/it/product-35959/Apple-Final-Cut-Express-4-0-MacOSX best ocr software free [url=http://buyoemsoftware.co.uk/it/product-34791/Hamrick-VueScan-Pro-9-0-Multilingual-x32]what is kwinzy software[/url] seo software uk
[url=http://buyoemsoftware.co.uk/category-100-106/Server-Software?page=3]Server Software - Software Store[/url] best downloading free music program software
[url=http://buyoemsoftware.co.uk/it/category-11/Strumenti-di-sistema?page=23][img]http://buyoem.co.uk/image/2.gif[/img][/url]

Anonymous said...

[url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/deltasone.htm][img]http://onlinemedistore.com/10.jpg[/img][/url]
buy adderall online pharmacy foreign http://certifiedpharmacy.co.uk/products/cytoxan.htm florida student loan for pharmacy tech [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/categories/skin-care.htm]lily pharmacy[/url]
pharmacy technician possibilites http://certifiedpharmacy.co.uk/products/menosan.htm levitra low price pharmacy zoloft phentermine viagra [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/cephalexin.htm]cephalexin[/url]
pharmacy program in amarillo tx http://certifiedpharmacy.co.uk/products/purim.htm pharmacist changing the way pharmacy is practiced [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/levothroid.htm]claritin online pharmacy[/url]
funk pharmacy http://certifiedpharmacy.co.uk/products/femara.htm photograph of a pharmacy [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/topamax.htm]topamax[/url]